Results 1 to 9 of 9

Thread: The forum is horribly slow to load. Am i the only one seeing this?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    4,235

    Default The forum is horribly slow to load. Am i the only one seeing this?

    It's because of this ad page (or one named very close to that 720sdefault, etc?:
    http://www.mmanews.com/ads/720s.php

    I blocked that page and the forum loads super fast.

    It's so slow at times if I don't block it, it takes 10 times (literally) longer to load the page with it.

    This really should be rethought.
    Last edited by thumper; 10-04-2007 at 09:00 PM.

  2. #2
    Bullock Guest

    Default

    It's been working fine for me.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    4,235

    Default

    maybe it's just me.

    Do you have adblocker on?

  4. Default

    Quote Originally Posted by thumper
    maybe it's just me.

    Do you have adblocker on?

    Thumper, check your PM's.

    Wibblywobblywonder

    14-4 Sig Bets

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    nc
    Posts
    5,277

    Default

    ive noticed it to, as of late.or sometimes a page just wont load at all for me and i have to close out and come back.dont know what it is.im using ie with popupblocker

  6. Default

    Quote Originally Posted by 2mcgrath
    ive noticed it to, as of late.or sometimes a page just wont load at all for me and i have to close out and come back.dont know what it is.im using ie with popupblocker


    I get that too. I notice that if I logout and log back in it goes away though. I suspect it has something to do with the cookies, though I'm no expert.

    Wibblywobblywonder

    14-4 Sig Bets

  7. #7
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    832

    Default

    i use mozilla and run the ad block plus add on and the forum runs just fine for me


    RttR

  8. #8
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,106

    Default

    Quote Originally Posted by Buggedoutnicy
    i use mozilla and run the ad block plus add on and the forum runs just fine for me
    For me Mozilla works a lot better, I have IE at the office and shit takes forever to load, and new posts don't always show up. At home I use Mozilla and the site works fine.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    279

    Default

    It was doin it to me at work (no adblocker or Mozilla of course, gotta use what they give me). It said it was tryin to load 720s.php, for whatever it's worth to ya.
    They're your rules, it's not my fault you won't enforce them unless it's self-serving.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •